Blíží se narozeniny

Samozřejmě, že každý rodič je přímo nadšený, když se dozví o příchodu dítěte na svět. Jenomže jak roky plynou a drobeček roste, tak s ním i jeho požadavky. Dokonce je celkem běžné, že již ve školním věku chce slavit narozeniny s někým, kdo mu je také blízký jako jeho rodina. Jsou to spolužáci, kamarádi z kroužku nebo stejné ulice. Takže rodičové, čeká nás pořádná akce, na nás je totiž, abychom všechno připravili a zároveň se na ten den pěkně obrnili trpělivostí. Možná vůbec není špatné vyrozumět sousedy, co se u vás chystá, případně je pozvat na kus řeči s dortem a sklenkou vína. Jedině tak se dá zabránit sousedským neshodám a naschválům. To totiž bude mazec, udržet pytel malých blech.

narozeniny

Pomocná ruka pro maminky

Nejvíce starostí bude čekat maminky. Musí napéct, nakoupit dobroty, připravit výzdobu, překvapení, nejlépe zajistit program, pokud chce mít ještě byt po oslavě uživatelný. Když si to tak všechno popořádku probereme, proč oslavu nezařídit někde jinde? Kde by si to děti užily a to plnými doušky. A pak se vrátit do uklizeného bytu. To vůbec není špatný nápad. Dětská oslava narozenin Praha to je přesně to, co budeme potřebovat. Děti od malička rádi hopsají a skáčou. A udělat oslavu přímo v Jumpparku, to by mohlo být to pravé ořechové. Při skákání je může provádět zkušený trenér, který se jim bude věnovat a učit je novým věcem. Mohou si zahrát různé hry a vydovádět se, jak jen bude libo. Navíc trenér se může snadno stát naší pomocnou rukou, jelikož nám pomůže s organizací a doporučí, co by bylo nejvhodnější pro věkovou kategorii, která přijde slavit narozeniny.

oslava

Dort chybět nebude

Nebyla by to správná oslava bez dortu, svíček a pořádných dobrot. Tak ani v tomto případu nemusí nikdo strádat. Není problém si nechat zařídit celý dětský catering nebo si zkrátka některé dobroty donést na místo. Prostor na oslavu a posezení bude zajištěný. Má to svoji výhodu. Žádný nepořádek, křik, rozbité nádobí, úklid po oslavě doma nehrozí, proč si ten den také neužít společně s dětmi? Nemusíme zrovna skákat, když nechceme, ale posedět s ostatními rodiči a v klidu si užít společné odpoledne také není k zahození.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup
18. 1. 2019 | Posted in: Kultura | Komentáře uzavřeny